Wonderland

Livet bjuder på allt. Sömn gör dig redo för mer.

När vi har sovit gott blir det enklare att hantera vardagens utmaningar. Vi får mer energi, mer & överskott. Vi gör oss redo för en ny, innehållsrik dag. Livet bjuder på så mycket. På allt, egentligen. Sömn gör dig redo för mer.

Wonderland - Norsk design och kvalitet

Wonderland har producerat sängar i Åndalsnes i norska Romsdalen sedan 1969. Vi fokuserar på att förstå människans behov av god sömn och vad kroppen behöver för att återhämta sig på bästa sätt. Wonderland vill bidra till att världen sover bättre. Vårt jobb är att skapa de bästa sängarna. Din sömnambassadör.
Vi har under många år samarbetat med sömnforskare för att förstå vad som händer när vi sover. Med Wonderland Ambassador of Sleep, vill vi sätta fokus på hur viktig sömn och återhämtning är för vår hälsa och livskvalitet.

 

Wonderlands unika egenskaper
för god sömn

Wonderlands unika egenskaper gör att kroppen kan vila längre i djup sömn. Sängen ger dig en bättre natt med god sömnkvalitet, avslappning och återhämtning. En säng som har de rätta materialen, och som kan anpassas just efter dig, gör att kroppen kan vila längre i djup sömn. Det ger dig bättre avslappning, återhämtning och sömnkvalitet. Wonderland har under många år samarbetat med de främsta sömnforskarna för att förstå vad som händer när vi sover och hur sängen ska se ut för att ge oss den bästa vilan och avslappningen. Wonderland vill bidra till att världen sover bättre. Vårt jobb är att skapa de bästa sängarna.

 

 

JUSTERBAR HÖFTZON

TVÄTTBAR TEXTIL

Anpassa sängens fasthet efter din kropp. Ger dig lugnare sömn och bättre sömnkvalitet. Ger en säng som alltid är ren och behaglig att sova i.

 

SKULDERZON

VÄNDBAR MADRASS

Minskar trycket på skuldran och ger bättre avslappning för rygg och nacke. Förlänger sängens hållbarhet och ger samma komfort år efter år.

Återvinningsbar textil

Wonderland RECYCLABLE är en exklusiv och OEKO-TEX®-certifierad textil med lång hållbarhet som tillverkas av restprodukter. Textilen kan tvättas i 60°C.

Upcycling reducerar användningen av nya råvaror genom att återanvända restmaterial på nya sätt. Detta är ett viktigt steg i vårt arbete med att bidra till hållbar utveckling. Våra sängar har lång hållbarhet och vårt mål är att varje del enkelt kan bytas och återvinnas. Bra för dig. Bra för miljön.


 

Våra olika sängtyper

 

Kontinentalsängar

Kontinentalsängen passar dig som vill ha hög komfort med personlig anpassning. Trippelfjädrande med två pocketmadrasser, fjädrande sängram med justerbar höftzon. 

Se alla kontinentalsängar

Ställbara sängar

Med den ställbara sängens fjärrkontroll kan du höja och sänka rygg- och fotpartiet vid behov. Perfekt om du vill läsa, se på film, få hjälp upp ur sängen eller bara koppla av efter en hektisk dag. 

Se alla ställbar sängar

Ramsängar

Ett perfekt alternativ för dig som vill ha bra sovkomfort till ett bra pris. De flesta av våra modeller är dubbeltfjädrande med en pocketmadrass och en fjädrande sängram med justerbar fasthet.

Se alla ramsängar


 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller