TEMPUR®

Ditt livs bästa nattsömn börjar här

Tack vare sin unika prestanda, skiljer sig TEMPUR-madrasser och kuddar från alla andra - och erbjuder den bästa nattsömnen.

Titta närmare på vårt sortiment från Tempur

Kontinentalsängar
Ställbara sängar
Kuddar

TEMPUR®TEMPUR

Det finns inte två människor som är exakt likadana. Vi skiljer oss alla i form, storlek och stil. Och vi sover på olika sätt. Så det är värt att investera tid för att hitta en säng som ger dig en perfekt sömn natt efter natt. TEMPUR®-materialet, som först utvecklades av NASA, formar sig exakt efter din unika kroppsform, absorberar rörelser och avlastar där du behöver det som mest. 

 

 

Tempurs unika egenskaper

TEMPUR-material är inte som vanligt memory foam. Sömnexperter, designers och ingenjörer har tillbringat år av banbrytande jobb för att fullända vårt material för att försäkra dig om att du får det personliga stöd och enastående komfort din kropp behöver.

 

Maximerad tryckavlastning

Enastående absorption

Formar sig efter din kroppsform

TEMPUR - Olika sängtyper

Tempur kontinentalsängar

Tempurs kontinentalsängar passar dig som vill ha en säng med hög komfort och med en personlig anpassning. Kontinentalsängen är utrustad med två trippelfjädrande pocketmadrasser, fjädrande sängram med justerbar höftzon. 

Visa Tempurs kontinentalsängar

Tempur ställbara sängar

Med en ställbar säng från Tempur kan du höja och sänka rygg- och fotpartiet vid behov med hjälp av fjärrkontrollen. Perfekt om du vill läsa, se på film, få hjälp upp ur sängen eller bara koppla av efter en hektisk dag.

 

Visa Tempurs ställbara sängar

Tempur ramsängar

En ramsäng från Tempur är ett perfekt alternativ för dig som vill ha bra sovkomfort till ett bra pris. De flesta av våra modeller är dubbeltfjädrande med en pocketmadrass och en fjädrande sängram med justerbar fasthet.

Visa Tempurs ramsängar

Hitta din Sängjätten-butik

Välkommen in till oss!