Sleeping World

Ett smartare sätt att sova

Sleeping World grundades 2017 av samma man som skapade den svävande sängen från Carpe Diem.

Titta närmare på våra sängar

Kontinentalsängar
Ställbara sängar
Alla sängar

Sleeping WorldSkönare sömn med en smartare säng

Sleeping World har lång erfarenhet av sängtillverkning och människors sömnbehov. Vi har förvandlat omfattande kunskap om sömn till ett fokuserat sortiment av premiumsängar som präglas av regionalt hantverkskunnande, unik funktionalitet med digitala verktyg och hållbar design. Tillsammans skapar detta de bästa förutsättningarna för en god sömn och ett smartare sätt att sova.

Sleeping World lägger stor vikt vid hållbarhet och stabilitet där egna patent och vidareutvecklade fjädersystem skapar en hög komfort. Designen är modern, stilren, funktionell och vi fokuserar på detaljerna. Sängarna är gjorda av hållbara, miljömedvetna och kvalitetskontrollerade material. Det material som används är istället av allra högsta kvalitet. FSC-certifierat trä och återvunnet aluminium till exempel.

 

SÖMNSENSOR

Vår smarta sensor ger enkla, konkreta och individuella tips på hur du kan optimera din sömn baserat på ditt unika sovmönster. Den läggs under din bäddmadrass och kartlägger dina sömnfaser genom att mäta hjärtslag, andning och rörelse, temperatur och luftfuktighet. Dina sömndata laddas- och visas upp i din app så att du läsa av din sömn, enkelt och lätt att använda.

ZipTop®

I hela kollektionen AYA finns den patentsökta ZipTop®-lösningen. En funktion där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för maximal komfort och minimal risk att bäddmadrassen rör sig ovanpå sängen. Smart, praktisk och ger dig känslan av att ligga i en nybäddad säng varje natt utan minsta ansträngning.

GARANTI

Vi tror på kvalitet och vet att våra produkter håller för daglig användning i många många år, för prövningar och förändringar i livet och för vardagsslitage. För din trygghet och vår säkerhet ger vi dig därför hela 25 års garanti.

 

Sleeping World sensor. Din personliga sömncoach. 

Det här är nyckeln till ditt universum om sömn. Vi har tagit fram en sensor som mäter hur du sover och som dessutom mäter din sovrumsmiljö för att kunna tipsa dig till en optimerad sömn. Sensorn ger enkla, individuella och konkreta tips på hur du kan förbättra din sömn baserat på varje ditt unika sovmönster. Den läggs under din bäddmadrass och kartlägger dina sömnfaser genom att mäta hjärtslag, andning och rörelse. Den mäter också rummets temperatur och luftfuktighet. Dina sömndata sparas och laddas upp till din app och hjälper dig mäta och läsa av din sömn, enkelt och lätt att använda.

Sensorn är din sömncoach och kopplas till en app som ger dig värdefulla insikter, analyser och tips på hur du kan optimera din sömn. Eftersom vi använder en extern sensor är sömnanalysen i vår app av högsta kvalitet och kan jämföras med högteknologisk laboratorieutrustning. Det gör också att de tips och råd appen ger är träffsäkra och verkligen kan göra en skillnad.

Hur fungerar det?

1. Sensorn innehåller ett piesoelektriskt band som mäter mikroskopiska vibrationer.
2. Vibrationerna delas upp i hjärtslag, andning och rörelse.
3. Algoritmer sätter samman signalerna till din sömnkurva.

Vad mäts och vad sparas?

- Andningsrytm
- Hjärtrytm
- Rörelser
- Temperatur och luftfuktighet i sovrummet
- Kön, ålder, vikt, längd
- Personlig information vid registrering
- Statistik över hur du använder community och app

 

ZipTop -  håller bäddmadrass och lakan på plats

I  AYA collection finns den unika och patentsökta ZipTop® lösningen. En funktion där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för maximal komfort och minimal risk att de rör sig ovanpå sängen. Vi har fokuserat på smarta lösningar och produkter så att du kan fokusera på annat.

ZipTop® finns på Sleeping Worlds sängar, bäddmadrasser och lakan.

 


 

AYA - bara det bästa, inget annat

Sleeping World gör det enkelt för dig att välja ut den säng som passar just dig. Material av högsta kvalitet med stora kvar på hållbarhet, mycket god fjädring, avskalad design, smarta lösningar, funktionella bäddmadrasser och uppkopplad sensor är alla komponenter som du hittar i AYA-kollektionen.

 

 


 

Hitta din Sängjätten-butik

Välkommen in till oss!