Våra varumärke

Sverigesängen

Sköön

 MioDormio

Borås Cotton

Kosta Linnewäfveri

 Värnamo of Sweden

Ekens

Tempur

Sandman 

CPH Living

Lord Nelson

 

CuraSömn

 MLine

Turiform

Queen Anne

 

 OutlastSverigesängen logo

 

 

 Svenska sängar som lever upp till svenska folkets standard och krav. Alltid lägsta möjliga pris utan att kapa för mycket på komforten är grunden för Sverigesängen. Sängen har alltid bästa möjliga pris och är ett väldigt prisvärt alternativ. Därför är Sverigesängen en väldigt viktig del av vårt sortiment!

Sverigesängen - svensk natur - hantverk

 

 

 

 


Ekens logo

Sedan 1938 har Ekens skapat sängar med kvalitet, nytänkande och fantastisk sovkomfort. De är övertygade om att bra sömn i kombination med upplevelsen av kvalitet och god design är viktiga förutsättningar för ett skönare liv.


Med Ekens kan du vara trygg i att varje detalj är av högsta kvalitet och att du får en stilsäker svensk säng byggd med omsorg och hantverkskunnande. Ekens tillför mycket kunskap och en unik komfort, vilket gör sängarna till ett starkt & uppskattat komplement i vårt sortiment.

Ekens - book

 

 

 

 


Cura Sömn logo

 

 
Tempur - logo

 

Är ett något mera prisvärt alternativ bland trögelastiska madrasser och ett bra komplement till Tempur. Med Cura Sömn skapar vi en större bredd för våra kunder, oavsett plånbok.

CuraSömn™ materialet är temperaturkänsligt med hög densitet och långsam återhämtning. Memoryskummet är speciellt framtaget för att ge maximal tryckavlastning och stöd för nacke och rygg, vilket innebär att nackmuskler, axlar och ryggrad kan slappna av och blodcirkulationen samt kroppens återhämtning förbättras.

Produkterna lindrar smärta och motverkar snarkningar och andra sömnrelaterade problem. Kuddarna och madrasserna ger ergonomiskt stöd, kombinerat med de tryckavlastande egenskaper som CuraSömn™ materialet har.

Cura Sömn - följsam memory

 

 

I början av 1970-talet utvecklade NASA ett tryckavlastande material som skulle ge stöd och dämpning för astronauter under uppskjutning. Forskare som arbetade för vad som skulle komma bli TEMPUR-produktionsanläggningar fulländade materialet för användning i sömnprodukter. Idag är TEMPUR det enda madrass- och kuddvarumärket  som är licensierat av  the US Space Foundation, för att få använda the Certified Technology intyget. I vardagligt språk för madrasser används ofta ”Tempurmaterial” som en beskrivning för trögelastiskt innehåll. Som det starka varumärke det är inom denna kategori sängar har de en plats i vårt sortiment.

 Tempur - licensierat av US Space Foundation
 Tempur- authentic
 
Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.