Svalka - alltid lagom varm!

Ett sovrum är en plats där du ska kunna slappna av till både kropp och själ. 
Temperaturen är något som spelar stor roll när du ska slappna av och vill sova gott. 

Temperaturreglerande

Climarelle Svalka är ett temperaturreglerande sortiment där microkapslar anpassar ditt sovklimat till en behaglig nivå genom att absorbera, lagra och fördela kroppsvärmen. Detta skapar en individuellt anpassad temperatur som bidrar till en bättre sömn.

 

Öko-tex

Svalka produkterna är Öko-tex märkta och därmed kontrollerade och godkända som trygg textil.

För att en produkt ska få märkas med Öko-tex-märket ska den genomgå omfattande tester och kontroller och alla dess beståndsdelar kontrolleras. Såväl tyg och tråd som knappar och dragkedjor kontrolleras noggrannt. 

Täcken

Förutom att reglera temperaturen så du är lagom varm är Svalka ett väldigt behagligt och prisvärt täcke. Den mjuka polyesterfibern är lätt och följsam och yttertyget som är i bomull håller täcket svalt och torrt.

Climarelle temperaturreglerande microkapslarna anpassar ditt sovklimat till en behaglig nivå genom att absorbera, lagra och fördela kroppsvärmen. Detta skapar en individuellt anpassad temperatur som bidrar till en bättre sömn.

Täcket går givetvis att tvätta i 60 grader men regelbunden vädring räcker långt. Ett tips är att väga täcket innan tvätt för att sedan kunna väga och kontrollera att täcket väger lika mycket eller mindre efter tvätten för att säkerställa att det är helt torrt.

Svalka finns i två varianter - 600 resp 900.

Här finner du dem och kan läsa mer samt se pris >>

   

Kuddar

Förutom att reglera temperaturen så du är lagom varm är Svalka  mycket sköna och prisvärda kuddar. Den mjuka polyesterfibern är lätt och följsam och yttertyget som är i bomull håller den sval och torr.

Climarelle temperaturreglerande microkapslar anpassar ditt sovklimat till en behaglig nivå genom att absorbera, lagra och fördela kroppsvärmen. Detta skapar en individuellt anpassad temperatur som bidrar till en bättre sömn.

Kudden finns i två olika varianter, 500 resp 600, för att kunna erbjuda dig din optimala komfort för en avslappnad nacke.

Kudden går givetvis att tvätta i 60 grader men vädras med fördel ofta. Ett tips är att väga kudden innan tvätt för att sedan kunna väga och kontrollera att den väger lika mycket eller mindre efter tvätten för att säkerställa att det är helt torrt.

Här finner du dem och kan läsa mer samt se pris >>

 tacke svalka    Kudde Climarelle Svalka

 

 

Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.