Sleeping World

Ett smartare sätt att sova

Sleeping World grundades 2017 för att förbättra sömnkvaliteten i samhället. Vi vill hjälpa människor att få mer energi genom smartare sömn. Efter många år i sängbranschen har vi lärt oss ett och annat om hur du sover, varför du sover och varför du inte gör det. Vi vet också att god sömn är minst lika viktigt som bra matvanor och regelbunden motion för ett hälsosamt liv.

Höjdpunkter från Sleeping World

Sleeping World

Go to bed with dreams, wake up with plans

Sleeping World har lång erfarenhet av sängtillverkning och människors sömnbehov. Utifrån den kunskapen har vi skapat ett koncept som går djupare än de som redan finns på marknaden. Det finns de som mäter, men vi mäter noggrannare och mera långsiktigt. Det finns standardiserade säng- och madrasspaket, men vi vet att du är unik. Det finns gott om tillverkningstradition, men vi vet att du förväntar dig digitala lösningar. Därför kombinerar vi digitala verktyg med äkta svenskt hantverk och funktionell design. För att du ska kunna drömma på natten och vakna på morgonen med huvudet fullt av planer.

 

SMART SENSOR MÄTER BÄTTRE

En smart sensor mäter de faktorer som verkligen har betydelse för din sömn. Andning, puls och hur du sover i din sovrumsmiljö till exempel.

SÖMNCOACH GER SMARTARE RÅD

I appen analyseras sensorns mätresultat och blir din personliga coach. Du får personliga råd och blir medveten om din sömn.

HEJ DÅ TRASSLIGA LAKAN

Med Sleeping World ZipTop® ligger lakan och bäddmadrass alltid på plats och ger dig sträckta lakan och nybäddad säng, varje dag.

 

Smart Sensor - Vakna pigg med en bättre algoritm

Sleeping World hjälper dig till smartare sömn på tre sätt. Vi mäter med en sensor hur du sover över tid för att få data till en sömnanalys i vår app. Vi är en community där du får individuella råd om hur du kan optimera din sömn. Och vi har utvecklat ett sängsortiment där vi fokuserat på det som verkligen har betydelse för en hälsosam sömn.
 
Sleeping World sensor ligger under din bäddmadrass och kartlägger dina sömnfaser genom att mäta hjärtslag, andning och rörelse. Sensorns kontrollbox mäter också rummets temperatur och luftfuktighet. Dina sömndata sparas och laddas upp till din app oavsett om du har din mobil påslagen eller inte. Sensorn har minneskapacitet för två års sömndata och behöver bara laddas en gång i månaden. Med sin rena design stör den inte din övriga sovrumsinredning och du tar den enkelt med dig.

Hur fungerar det?

1. Sensorn innehåller ett piesoelektriskt band som mäter mikroskopiska vibrationer.
2. Vibrationerna delas upp i hjärtslag, andning och rörelse.
3. Algoritmer sätter samman signalerna till din sömnkurva.

Vad mäts och vad sparas?

- Andningsrytm
- Hjärtrytm
- Rörelser
- Temperatur och luftfuktighet i sovrummet
- Kön, ålder, vikt, längd
- Personlig information vid registrering
- Statistik över hur du använder community och app

 

ZipTop -  håller bäddmadrass och lakan på plats

I  AYA collection finns den unika och patentsökta ZipTop® lösningen. En funktion där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för maximal komfort och minimal risk att de rör sig ovanpå sängen. Vi har fokuserat på smarta lösningar och produkter så att du kan fokusera på annat.

ZipTop® finns på Sleeping Worlds sängar, bäddmadrasser och lakan.

 


 

AYA - bara det bästa, inget annat

Sleeping World gör det enkelt för dig att välja ut den säng som passar just dig. Material av hög kvalitet, mycket god fjädring, avskalad design, funktionella bäddmadrasser, uppkopplad sensor och medlemskap i Sleeping World community ingår i alla sängar i AYA-kollektionen.

 

 


 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller