Sjöholm

The Scandinavian way of sleeping!

Varumäket Sjöholm grundades 1985 av Göran Valdemar Sjöholm när han började producera kuddar, täcken och bäddmadrasser i Finland.


 

Sjöholm - Det ligger i vår natur

Sprungen ur en passion för naturen produceras dessa sängar med fokus på fint hantverk och tron på att framgång skapas med hjärta för miljön och det du gör.

Vad vårt arbete representerar är viktigt för oss. Vilka konsekvenser våra handlingar får, vilket arv vi väljer att lämna efter oss. Det gör att vi håller fokus och vårdar vår bakgrund. Vi tar inga genvägar, vi nöjer oss inte utan vi fokuserar hela tiden på att nå bästa tänkbara resultat i vårt hantverk. För vi har lärt av en urkraft, Moder Natur.
Vi följer den. Inspireras av den. Lever i den. Naturen är alltid med oss.

 

 

Underdelen

Sängen på en ordentlig boxfjäderbädd ska ha en lamellbotten. De solida obehandlade träspalterna gör att luften passerar fritt under din säng och håller din madrass fräsch under längre tid. På detta sätt avlägsnas fukt effektivt. Syftet med boxfjädern är att absorbera tryck och att skapa en platt och fast struktur för mellanmadrassen att ligga på.
 
Underdelen, mellanmadrassen och bäddmadrassen utgör tillsammans ett sofistikerat sömnsystem.
 
Sjöholm boxfjäderbädd består av flera fjädersystem för maximalt stöd och tryckpunktsavlastning, lager av andningsmaterial som skapar det ultimata naturliga ventilationssystemet.


 

Mellanmadrassen

När man väljer den bästa madrassen för att förhindra ryggont, tror de flesta att fasthet betyder stöd och mjukhet betyder komfort. Men den bästa metoden för att utvärdera en madrass är att undersöka hur den stöder ryggraden. Maximal komfort och hälsosam sömn kan endast uppnås om musklerna kan slappna av helt och din ryggrad stöds i rätt anpassning.

 

FÖR HÅRD MADRASS

Studier visar att om en madrass är för fast tvingar den din kropp att anpassa sig till den. Sjöholm madrass är precis motsatsen - den överensstämmer med dig.

FÖR MJUK MADRASS

När en madrass är för mjuk, sjunker kroppen i en hängmattaposition, vilket gör att ryggraden kröker sig onaturligt.

EN SJÖHOLM MADRASS

Anpassar sig till din kropp, stödjer hela ryggraden så att den kan vila i den mest naturliga och hälsosamma positionen.


 

 

Bäddmadrassen

Förutom att erbjuda lyxig komfort erbjuder vår tre-skiktade bäddmadrass också optimalt stöd för djup och avslappnad sömn.
 
Den unika funktionen är madrassens fickfjädersystem som ger en hög flexibilitet, vilket innebär att kroppsmassan fördelas jämnt över madrassen och kroppen stöds bekvämt under din sömn. Ryggraden är i ett naturligt läge, musklerna är inte under något onödigt tryck, lederna är inte sammandragna och blodcirkulationen stängs inte av.

 

Tryckavlastning i världsklass

Din kropp stöds av fjädersystemet som är uppdelat i zoner. Din kropp sjunker djupare i madrassen tills den möter rätt stödnivå. SJÖHOLM: s senaste smarta teknik ger dig optimal tryckfrihet.

En madrass som är för fast kan skapa tryckpunkter på lederna som orsakar kasta och vrida under natten - visas i röd och orange färg.
 
Sovytor med lågt tryck fördelar kroppsmassa över ett större område och orsakar inte tryckuppbyggnad på dina leder. En madrass som är rätt för din kropp ger tryckavlastning för dina leder - visas i grön och blå färg.


 


 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller