Sängjätten kundtjänst

Vanliga frågor

För att din produkt ska hålla länge och behålla kvalitén är det viktigt att du följer de angivna skötselråden som står på produkten. Materialen kan variera beroende på vilken sorts produkt det är och därför är det extra viktigt att du följer respektive tvättråd som står på produkten.

Att investera i en god sömn är inte bara en god tanke, utan även grundläggande för att vi ska må bra. Vi samarbetar med de bästa leverantörerna när det kommer till sängar och sängtillbehör, och har gedigen kunskap och erfarenhet när det gäller att välja sängar

Med glädje hjälper vi dig att hitta rätt säng i någon av våra butiker för personlig rådgivning anpassat efter dina behov och prisbild med fokus på kvalitet, komfort och teknik.

För att du ska få vår bästa möjliga service erbjuder vi möjligheten att boka en privat rådgivning i våra butiker mellan 09:00-12:00. Vi öppnar butiken enbart för dig för att du ska få en säker och trygg rådgivning i valet av ny säng. 
Boka tid här.

Har du frågor om din vara eller behöver hjälp finns vi här för dig! För att vi ska kunna ge dig den bästa möjliga och snabbaste service välkomnar vi dig till butiken som du handlade varan i.

Service i butik, Vi hjälper dig!

Oavsett om du redan handlat hos oss eller funderar på att investera i god sömn så finns vi här redo att hjälpa dig med eventuella frågor. Har du handlat i butik och har frågor om din leverans eller vill göra en felanmälan ber vi dig kontakta butiken du handlade i. Försök ha ordernummer nära till hands för snabbare hjälp. Välj butik via snabblänkarna nedan

Kontaktuppgifter butiker

Kundtjänst E-HANDEL

Har du handlat online och vill ha hjälp?

Har du frågor eller funderingar om din beställning via E-handeln? Fyll i kontaktformuläret och beskriv ditt ärende kortfattat. Vi försöker att svara på ditt ärende så fort vi kan och återkopplar alltid inom 48 timmar.

 

Kontaktformulär E-handel

E-post

Skicka en fråga via e-post och vi svarar dig inom 48 timmar. Skicka din fråga till oss på adressen:

[email protected]

 

Sociala medier

Följ oss gärna på våra sociala medier. Dela gärna era bilder och tagga oss eller använd vår hashtag. 

Facebook
Instagram
#sängjätten

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller