Prova sängen i 100 dagar

Utöver öppet köp och den lagstadgade reklamationsrätten enligt gällande konsumentskyddslagstiftning erbjuder vi under devisen ”God Sömn Garanterat” 100 dagar på prov vid köp i butik på sängar från Wonderland, Aya, Tempur och Auping i standardstorlekar. 
När vi rekommenderar dig en säng ur vårt partner-sortiment erbjuds du en God sömn-garanti. Garantisedeln innebär att du kan välja mellan att byta fasthet, hela sängen eller få pengarna tillbaka tidigast 60 och fram till 100 dagar efter att sängen hämtats av eller levererats till dig om du inte är helt nöjd.  

Om du väljer att få pengarna tillbaka eller byta hela sängen kan du antingen transportera sängen till butiken själv eller använda vår fullservicetjänst med upphämtning. Se prislista längre ner. Vid fasthetsbyte kan du välja på att transportera sängen till butiken själv, då utförs bytet kostnadsfritt, eller beställa denna service hem till dig, då tillkommer en arbetskostnad om 1095 kr. ”God Sömn Garanterat” kan nyttjas en gång och leder inte till att en ny provperiod påbörjas.  

 

Garantin gäller under förutsättning att: 
• Du köpt sängen i en av våra fysiska butiker 
• Sängen är hel och ren
• Du har köpt en komplett säng, inklusive bäddmadrass, ur ordinarie sortiment 
• Du använder dig av ursprungsemballage eller emballagepåse som kan fås i butik vid transport
• Du har använt madrasskydd som du köpt på samma order som din säng
• Du har använt dig av ursprungsemballage eller emballagepåse vid transport
• Du kan uppvisa giltigt kvitto och garantibevis 

 

Vi erbjuder fullservice enligt följande prislista: 
•  Hämtning i bostad, 1 000:-* 
• Hämtning och emballering, 1 500:-* 


*Priserna avser avstånd inom 30km, därefter 150kr/10km. Priser till öar utan fast broförbindelse prissätts separat.   


Om du själv ordnar transport och byter din kassett i en fysisk butik, sker bytet kostnadsfritt. Utförs bytet av kassett hemma hos dig tillkommer en arbetskostnad om 1000 kr.
100 dagar på prov gäller endast för sängar som är köpta i en fysisk Sängjätten-butik eftersom du då haft möjlighet att prova fastheten i sängen på plats. Har du köpt din säng via sangjatten.se har du inte rätt till 100 dagar på prov men du har fortfarande rätt till öppet köp, reklamation och ångerrätt såsom beskrivits ovan.
100 dagar på prov kan utnyttjas en gång och leder alltså inte till att en ny period av 100 dagar på prov börjar, när du har utnyttjat rätten till 100 dagar på prov.


För att nyttja garantin, vänligen kontakta den butik där du köpt sängen.

 
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller