Sängar

Hos Sängjätten hittar du ett stort sortiment av sköna och prisvärda sängar som du sover gott i. Välj bland klassiska ramsängar med resårbotten, kontinentalsängar med flera madrasslager för extra skön komfort och ställbara sängar som går att höja och sänka utifrån dina behov för maximal återhämtning.

Filter

7 av 7 Produkter

Vill du ta bort filtreringen?

Kontinentalsäng Rome Limited Paket

Levereras inom: 6-8 veckor

22 690 kr 14 995 kr
percentage-30

Kontinentalsäng Regent

Levereras inom: 6-8 Veckor

22 395 kr

Ställbar Säng Regent

Levereras inom: 6-8 veckor

25 795 kr

Kontinentalsäng Monark LTD

Levereras inom: 6-8 veckor

40 080 kr 29 995 kr
percentage-25

Vilken fasthet ska jag ha?

Är du osäker på vilken fasthet på madrassen du ska välja när du köper en säng hos oss? Läs vår guide!

Ställbar Säng Residens

Levereras inom: 6-8 veckor

32 795 kr

Kontinentalsäng Residens

Levereras inom: 6-8 veckor

36 395 kr

Vill du ha hela butiken för dig själv?

Nu kan du boka en tid i någon av våra butiker och få hela butiken för dig själv, helt kostnadsfritt.

Kontinentalsäng Emperor

Levereras inom: 6-8 veckor

38 995 kr

Vilken typ av säng passar mig?

På Sängjätten hittar du ett stort sortiment av sängar. Självklart spelar din smak och tycke en stor roll när du väljer din säng men även användningsområdet bör ha stor betydelse för ditt val. Du kan också börja med att kolla in vår guide på hur du väljer säng. Letar du efter en extrasäng till gästrummet så är kanske en enklare ramsäng det du behöver medan du kanske bör titta närmare på en kontinentalsäng med djupare komfort när du letar ny säng till dig själv att sova i under många år framöver. Bor du trångt och vill kombinera bra sömn med bra förvaringsmöjligheter är förvaringssängen det du letar efter. När du valt ut vilken modell du vill ha bör du tänka på din längd, vikt sovställning, medicinska besvär osv. 

Sängar med extra lyx

Om du är ute efter extra lyx och bekvämlighet så ska du titta närmare på vårt sortiment inom ställbara sängar. Om du är en person som älskar att vara i sängen, inte bara när du sover utan även under tillfällen när du exempelvis läser en bok eller tittar på en film, kan en ställbar säng vara något för dig. Tänk dig friheten att med några få knapptryck på fjärrkontrollen hitta den ultimata komforten för dig och din bok. En ställbar säng kan också hjälpa dig som har medicinska besvär att hitta en bra sovställning genom att enkelt resa upp rygg eller fotstöd till lämplig nivå.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller