Regina Limited Kontinentalsäng Med Bäddmadrass, Gavel & Ben

Regina Limited Edition är precis som den låter, limited! Denna sängen är framtagen för dig som ställer höga krav på design och komfort. Med dubbla resårer av pocket-fjädring får du en stabil säng med god avlastning för hela din kropp. Den 5-zonade pocketresåren i mellanmadrassen anpassar sig för både axel och höft. Passar dig som sover mycket på rygg eller sidan. Med rundade kanter och en djupt knappad gavel är denna sängen det lilla extra när det kommer till design. Med en bäddmadrass av ett soft skum får du en mjuk och härlig känsla.


Regina kontinentalsäng ingår i vårt koncept ”Säng för livet”. När du köper detta sängpaket så får du byta ut din säng var 10:e år helt utan kostnad. Erbjudandet gäller dessutom livet ut.  Fyll i för och efternamn på personen som ska vara den som nyttjar erbjudandet. Om du köper sängen till någon annan än dig själv, så fyller du i den personens namn. 


Läs mer om vårt erbjudande "Säng för livet här.

Regina Limited Kontinentalsäng Med Bäddmadrass, Gavel & Ben

- kr/mån. Avser 24 mån.
Delbetala räntefritt. Läs mer här »
Produktfakta
Fakta
FastheterMedium och fast
PlymåFjäder 5-zonspocket 15cm
ÖverstoppningHR-skum
Underbäddpocket
Höjd55 cm total madrasshöjd exklusive ben och bäddmadrass
LiggytaStickad stretch
Garanti25 år ram- och resårbrott
Omdömen
Hjälp andra välja rätt
Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.