Pyjamasdag

En pyjamas bara för att sova i? Naturligtvis inte! Att promenera hemma i pyjamas eller  myskläder är alltid en bra idé! Ingenting är bättre än att byta ut ditt arbetande kaffe mot en bekväm outfit efter att ha kommit hem efter en lång dag på jobbet. Sån där du kan lata dig i. Mysbyxor, mysdress eller pyjamas, bra! Vad är ännu bättre? Ge dig själv en riktig pyjamasdag en gång i månaden. En avslappnad kropp och rensat huvud garanteras. Vem tänker på att din pyjamas kan vara det perfekta sättet att slappna av på!

Gör ingenting i din pyjamas!


Efter en upptagen arbetsvecka, många familjebesök, simningstider, olika idrottsföreningar, obligatoriska födelsedagar och vem vet vad mer, behöver du bara inte göra något i din pyjamas! Gärna när det inte gör något och det är regn utanför fönstret och solens strålar är svåra att hitta. Tillbringa hela dagen i din pyjamas. Tja, med pyjamas på en hel dag betyder det inte riktigt att du slumrar hela dagen. Pyjamasdagen betyder helt enkelt inga skyldigheter och gör vad du känner för. Men vad kan du göra i din pyjamas?


7 tips att göra på din pyjamasdag

 

1. Läs!

Yes! På din pyjamasdag har du tillräckligt med tid att läsa igen i stor utsträckning. Äntligen dags för den där boken som har varit på ditt nattduksbord i flera månader. Den boken som du börjar trofast varje natt, men inte fastnar i. En bra hög med tidningar fungerar också bra. Koppla av på soffan och läs om de senaste skvallerna, modetrenderna, de trendigaste boutiquerna och de godaste rätterna.

2. Ha en film- eller seriemaraton

Skamlöst se fem eller flera episoder av en rolig serie efter varandra är den perfekta aktiviteten på en pyjamasdag. Från sängen eller från soffan är det allt möjligt att vara lat. Ha dina favoritsnacks hemma, installera med en läcker filt, stäng av ljudet på din telefon och go, go och go!

3. Omfattande brunch i pyjamas

Hur mysigt låter det inte med en pyjamasbrunch?! Efter en sovmorgon och en trevlig långsam uppväckning är det snabbt omkring tolv (eller senare!). Den perfekta tiden för en omfattande brunch. Se till att du har alla slags delikatesser hemma och unna dig själv och ditt sällskap en trevlig brunch. Läcker, smaklig och helt utsökt i dina pyjamas. Helt enkelt för att det är möjligt!

4. Trevlig matlagning

Se till att du redan har alla ingredienserna på din pyjamasdag så att du kan sova länge en morgon och inte ha några måsten att göra på hela dagen, så att du kan laga mat i pyjamasen. En underbart avkopplande aktivitet. Det bästa sparar vi såklart till sist: Njut av allt godis som du eller ni har förberett tillsammans. Självklart ... i pyjamas!

5. Spela brädspel

Mysigt, även för hela familjen! Att inte behöva göra någonting på hela dagen, ha kul och ha tid att spela spel med varandra i timmar. För hur ofta gör du det verkligen tillsammans? Du har ett skåp fullt av spel, men det är bara inte något du gör snabbt. På Pyjamasdagen kan du spela i timmar. Addera god dryck och snacks. Mycket nöje!

6. All uppmärksamhet på att pyssla om dig själv!

På pyjamasdagen kan du ta tid att verkligen pyssla om dig själv. Omfattande bad, en fin ansiktsmask, måla dina naglar och dina ögonbryn till exempel. Pyjamasdagen är självklart också dagen för att låta ditt smink kort och gott bara vara din naturliga skönhet. Låta huden andas och slappna av.

7. Gör allt i dina pyjamas

Det kanske låter konstigt, men städning i pyjamas är underbart. Lite rengöring och rensning av huvudet samtidigt. Efteråt kan du njuta av din favoritseries maraton ännu bättre!

Det finns förmodligen många andra aktiviteter som är underbara att göra på en pyjamasdag. Det viktigaste är att du tar dig tid att göra saker, slappna av och varva ner. Dessutom behöver du naturligtvis en fin pyjamas eller en bekväm mysdress för att kunna "hänga" hela dagen. 

Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.