Lakan

Nytvättade, krispiga lakan är drömmen efter en lång dag. Dina lakan ska kännas mjuka och luftiga, de ska andas och absorbera damm och smuts väl. De ska även hålla kvalitén efter tvätt gång på gång. De ligger närmast din kropp och därför bör du välja med omsorg. Vilket sorts lakan tycker du är skönast? Lakan i satin, vanligt enkelt bomullslakan eller kanske ett skönt lakan i finaste percale?

Filter

5 av 5 Produkter

Vill du ta bort filtreringen?

Kuvertlakan Percale

Levereras inom: 3-7 Dagar

299 kr

Lakan Percale

Levereras inom: 3-7 Dagar

319 kr

Kuvertlakan Satin Grå

Levereras inom: 3-7 Dagar

829 kr

Kuvertlakan Satin Vit

Levereras inom: 3-7 Dagar

829 kr

Lakan AYA ZipTop Jersey

Levereras inom: 3-7 Dagar

905 kr

Lakan

Lakanet ligger nära din kropp när du sover. Därför bör du välja lakan med omsorg. Vilken sorts lakan tycker du är skönast? Lakan i satin, vanligt enkelt bomullslakan eller kanske ett skönt lakan i finaste percale? Sedan ska du ta ställning till om du vill ha ett smidigt kuvertlakan (dra-på-lakan) som omsluter din bäddmadrass och ligger på plats eller om du hellre har ett vanligt lakan som du själv viker runt din bäddmadrass. Hos oss på Sängjätten hittar du flera olika varianter i olika färger och storlekar för att matcha ditt sovrum och din säng allra bäst.

Dra-På-Lakan

Ett drapå-lakan är ett smidigt lakan att använda vid bäddning då de omsluter din bäddmadrass med hjälp av resårband i hörnen. Resårbanden hjälper också till att hålla lakanet på plats.

 
Percale eller satinlakan?

Vilken teknik som används när man väver ett lakan ligger ofta till grund för vilken benämning man använder för lakanet. Percale är en teknik som har en viss grad av trådtäthet och satin en annan. Läs gärna mer om skillnaderna här.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller