Kudde på semester?

Din egen kudde, ja eller nej?

 

 

Jag åker på semester och jag tar med ... 
Naturligtvis är tandborste, passet, bok och badkkläder placerat högt. Men visste du att en ökande andel människor tar sin egen kudde med sig på semester? 

Ta med egen kudde på semester

Vila garanterad

Doften och komforten från hemmet. Vem vill inte ha det? Efter en lång dag full av exotiska intryck - behöver du lite avkoppling och vila. Nu är det lite svårt att släpa på din madrass, men det är lätt att ta med egen kudde. Oavsett om du sover på Hilton eller på en luftmadrass i tält på campingplatsen. Din egen pålitliga kudde tar dig till drömland på nolltid. Så att du kan få ut det mesta av varje semesterdag.

Din egen kudde på vägen

Inte bara drar du nytta av din egen kudde på natten. Till exempel, hur är det med att resa på planet eller i den mindre bekväma transportbilen? 
Om du åker på bilsemester, kommer dina barn i baksätet utan tvekan att vara tacksamma för det här värdefulla objektet. 
Förresten, du kommer också att ge en nöjd suck när din lilla äntligen somnar, men huvudet på kudden åt sidan.

Tips om hur du tar med din kudde

För att förhindra att din resväska blir nästintill full innan du har lagt något plagg i det, har vi listat några tips för dig. 

1. Vakuumförpackning

Idealt. När all luft har klämts ut ur kudden har den bara en bråkdel av sin ursprungliga storlek och din kudde passar enkelt i en väska eller resväska. 
Det finns många smarta vakumpåsar att använda. 


2. Rulla upp

Har du inte tid eller pengar att köpa en speciell väska? Naturligtvis kan du också använda vanliga plastpåsar och använda andra tekniker. 
Rulla ihop din kudde väl och sätt dig ner på den. Du har redan uppnått resultat. Vill du ta ett mer professionellt tillvägagångssätt? 
Använd dammsugaren och voila: det finns plats igen för några extra klänningar. Eller ditt eget täcke...


3. Uppblåsbara kuddar och ryggkuddar

Som ett tredje alternativ finns uppblåsbar kudde. 
Men för att de inte håller samma nivå när det gäller komfort och stöd som din fiber eller dunkudde, föredrar vi att du väljer alternativ 1 och 2.
Så att du kan njuta av din semester optimalt!

 

Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.