JOBBA PÅ SÄNGJÄTTEN

Jobb i butik, sälj/lager/leverans

Vill du bli en Sängjätte?

Sängjätten butikspersonal

På Sängjätten jobbar människor som brinner för sälj och service, samt är flexibla och målfokuserade. Passar det in på dig så kanske du är vår nästa medarbetare. 

Sängjätten etablerade sin första butik 1992 och är idag en av Sveriges ledande sovrumskedjor, med närmare 30 butiker spridda runt om i landet. Vår ambition är att vara ledande på att presentera hela sovrummet. Därför erbjuder vi – som de sovrumsspecialister vi är – ett brett sortiment av egna och externa varumärken, kunskap och inspiration. Sedan sommaren 2016 ingår Sängjätten i koncernen Beter Bed som är verksam runtom i Europa med över 1200 butiker..


Jobb i butik, sälj/lager/leverans

Du kan alltid kontakta butiksansvarig direkt för att anmäla intresse för att jobba hos oss. Via nedan länk ser du aktuella rekryteringar.

 

Läs mer och ansök till aktuella tjänster här:

https://se.youcruit.com/#!c/sangjatten_forsaljning_ab 

 

Jobb på huvudkontoret

Är du sugen på en ny utmaning och vill jobba i ett högt tempo med ett härligt gäng? Kanske har vi en roll som passar dig att erbjuda!

 

Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.