Bäddmadrasskydd Climarelle Svalka

Detta bäddmadrasskydd håller din säng renare från fläckar och smuts vilket bevarar din madrass över en längre tid. Tack vare sitt temperaturreglerande material hjälper det till att anpassa din sovkomfort genom att absorbera, lagra och fördela kroppsvärmen. Yttertyget i bomull håller madrasskyddet svalt och torrt. Det ligger smidigt still tack vare sina resårband i hörnen som träs över din bäddmadrass vilket också gör det enkelt att ta av och tvätta. Dessutom är det märkt med Ökotex tex vilket ger dig tryggheten att produkten inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa.

Bäddmadrasskydd Climarelle Svalka

- kr/mån. Avser 24 mån.
Delbetala räntefritt. Läs mer här »
Produktfakta
Bra egenskaper
  • Skyddhåller din bäddmadrass ren från fläckar och smuts vilket ökar livslängden på din madrass. Den är enkel att ta av och hålls på plats med resårband i hörnen
  • TemperaturreglerandeClimarelle temperaturreglerande microkapslar anpassar ditt sovklimat till en behaglig nivå genom att absorbera, lagra och fördela kroppsvärmen.
  • Andasyttertyg i bomull andas och håller skyddet svalt och torrt.
  • Ökotex textryggmärkningen innebär att produkten inte innehåller ämnen som är farliga för hud och hälsa.
  • Tvättskyddet är lättvättat och torkar snabbt. Du får en bra sänghygien genom att maskintvätta i 60 grader
Fakta
Fyllnadsvikt185g/m2
Yttertyg100% bomull
Fyllningsiliconiserad microfiber
SkötselrådVattentvätt 60grader C. Ej klorblekning. Torktumling normal. Kemtvätt Normal.
SömnadDiagonalquiltad 10x10 cm
Omdömen
Hjälp andra välja rätt
Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt reserverar oss för eventuella fel på sangjatten.se.