AYA of Sweden

Ett smartare sätt att sova

AYA of Sweden tillverkar sina sängar i hjärtat av Bohuslän, med en vision om att förbättra sömnkvaliteten i samhället genom egna patent och vidareutvecklade fjädersystem. Designen är modern, stilren, funktionell med fokus på detaljerna. Sängarna är gjorda för hand av hållbara, miljömedvetna och kvalitetskontrollerade material. Det material som används är av allra högsta kvalitet bla. FSC-certifierat trä och återvunnet aluminium.

Höjdpunkter från AYA of Sweden

AYA of Sweden

Gediget hantverk och unik erfarenhet. Sköna och smarta sängar byggda för hand med din sömn i fokus.

Ingen människa är lik den andra och utifrån det tillverkas sängarna för hand i hjärtat av Bohuslän, där varje säng är lika unik som den som sover i den. AYA har en modern, funktionell design med skön och tryckavlastande komfort där du kan slappna av och sova gott i många år framöver. Sängarna har den unika ZipTop® lösningen, där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för minimal risk att de rör sig ovanpå sängen. Sköna och smarta sängar för att du ska kunna drömma på natten och vakna på morgonen med huvudet fullt av planer.

SVENSKT HANTVERK FRÅN BOHUSLÄN

Sängar byggda för hand med 25 års garanti. Hållbara material och patentsökta, smarta lösningar för en skönare sömn.

PERSONLIG SÖMNCOACH

Få ett kvitto på hur bra du sover genom att mäta de faktorer som verkligen har betydelse för din sömn, andning, puls och sovrumsmiljön tex.

HEJDÅ TRASSLIGA LAKAN

Med ZipTop® ligger lakan och bäddmadrass alltid på plats och ger dig sträckta lakan och nybäddad säng, varje dag.


 

 

ZipTop® -  håller bäddmadrass och lakan på plats

I AYA collection finns den unika och patentsökta ZipTop® lösningen. En funktion där bäddmadrass och lakan fixeras av dragkedjor för maximal komfort och minimal risk att de rör sig ovanpå sängen.

ZipTop® finns på AYA of Swedens sängar, bäddmadrasser och lakan som alla är av Öko-Tex godkända material. Det innebär att produkterna lever upp till högt ställda humanekologiska krav och att de inte innehåller hälsoskadliga kemikalier. Bra för dig, och naturen helt enkelt.

 

 

 

Sleep Tracker - Vakna pigg med personlig sömncoach

AYA of Swedens Sleep Tracker mäter hur du sover och din sovrumsmiljö för att kunna tipsa och vägleda dig till en optimerad sömn. Den ger enkla, individuella och konkreta tips på hur du kan förbättra din sömn baserat på ditt unika sovmönster.

En sensor läggs under din bäddmadrass och kartlägger dina sömnfaser genom att mäta hjärtslag, andning och rörelse. Den mäter också rummets temperatur och luftfuktighet. Dina sömndata sparas och laddas upp till din app oavsett om du har din mobil påslagen eller inte.

Med sin rena design stör den inte din övriga sovrumsinredning och du tar den enkelt med dig.

Sensorn mäter:
- Puls
- Andning
- Rörelse
- Temperatur
- Luftfuktighet

Appen som ingår i köpet finns för Iphone och Android.

 

Designa din säng


Skräddarsy din säng efter ditt sovrum och välj mellan 17 olika färger i tre tygkollektioner. AYA of Sweden har ett stort utbud av slitstarka tyger från exklusiv sammet till naturligt linne där alla tyger är utvalda med stor omsorg och hänsyn till både miljö, kvalitet och komfort.
Tygerna har en slitstyrka som alltid är väl tilltagen för hemmamiljö, fria från brandskyddsmedel och kemikalier.

 


 

AYA COLLECTION

AYA Collection är sköna produkter för ett smartare sätt att sova. Designen är modern, stilren och funktionell med ett stort fokus på detaljerna. Alla produkter i AYA Collection är gjorda av hållbara, miljömedvetna och kvalitetskontrollerade material och det material som används är av allra högsta kvalitet så som FSC-certifierat trä och återvunnet aluminium.

Sängarna byggs för hand och signeras personligen. Varje säng tillverkas unikt för den som köper sängen. AYA of Sweden lägger stor vikt vid hållbarhet och stabilitet där egna patent och vidareutvecklade fjädersystem skapar en hög komfort och en skön säng som ska hålla i många år framöver.

 


 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Integritetspolicy och Användarvillkor gäller